App installeren

Over eSnipe

eSnipe is een eBay veiling sluipschutter. Onze servers plaatsen uw bod een paar seconden voordat de eBay veiling sluit. Dit zorgt ervoor dat je meer eBay veilingen wint tegen lagere prijzen. U voert gewoon het item in en stelt uw maximumbod in. Zodra een snipe is gepland binnen uw account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het actief in de gaten houden van de veiling. eSnipe zal het bieden voor u verzorgen.

Wat is dit voor app?

Deze app is een Progressive Web App (of PWA). Je kunt hem installeren op je smartphone of desktop computer. Een PWA ziet eruit en voelt aan als een native app. Maar hij is gebouwd met dezelfde technologieën die worden gebruikt om websites te ontwikkelen. Je hoeft hem ook niet te downloaden van Google Play of de App Store.

Beschikbaarheid

eSnipe kan rechtstreeks vanuit uw browser op uw smartphone of computer worden geïnstalleerd. Ondersteunde browsers zijn Chrome (Windows, MacOS, Android), Edge (Windows, Android) en Safari (iOS, iPadOS). Klik gewoon op de knop Installeren boven aan de pagina.

Switch to English