Terug naar Home Help

Snipen en linken naar je lokale eBay-website

We zijn blij te kunnen aankondigen dat je nu rechtstreeks via eBay kunt bieden en dat alle links naar objecten naar je lokale eBay-website gaan. Dit is een van de meest gevraagde functies en hij is nu live! Niet in de VS gevestigde gebruikers kunnen nu profiteren van hun lokale eBay-loyaliteitsprogramma's. De volgende eBay-websites worden ondersteund:

• eBay VS (standaard)
  • eBay België
  • eBay Oostenrijk
  • eBay België (Nederlands)
  • eBay België (Frans)
  • eBay Canada (Engels)
  • eBay Canada (Frans)
  • eBay Hong Kong
  • eBay Italië
  • eBay Ierland
  • eBay Maleisië
  • eBay Nederland
  • eBay Filippijnen
  • eBay Singapore
  • eBay Spanje
  • eBay Zwitserland
  • eBay België
  • eBay Duitsland
  • eBay Frankrijk

Je eBay-website wijzigen

1. Inloggen op je account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram van de gebruiker te klikken.
  3. Klik op de eBay-link.
  4. Scroll naar beneden naar het gedeelte eBay-account toevoegen/bijwerken.
  5. Selecteer de eBay-website waarop je snipe's wilt plaatsen.
  6. Klik op de knop eBay-account koppelen en klik op Doorgaan naar eBay-login om naar de website van eBay te worden geleid om in te loggen.
  7. Log in op de eBay-account die je aan onze service wilt koppelen.
  8. Klik op de blauwe knop Akkoord
Alle huidige en nieuwe items zullen onmiddellijk de nieuwe instelling gebruiken.

Nieuws en updates Artikelen