Terug naar Home Help

Watersnip toevoegen

We raden je aan onze Snipe Tool om objecten met één klik rechtstreeks vanaf eBay toe te voegen. Als je echter handmatig een eBay-veilingobject wilt toevoegen om te veilen, volg dan de onderstaande aanwijzingen:

Heb je hulp nodig bij het vinden van het eBay-objectnummer? Bekijk ons artikel Het eBay-artikelnummer vinden.

Watersnip toevoegen

1. Log in op uw eSnipe account.
  2. Voer boven aan de pagina het eBay-objectnummer in het veld Snip toevoegen in.
  3. Klik op de knop toevoegen.
  4. Selecteer op de pagina Toevoegen je buffer en voer je Max. bod in.
    • Buffer - Het aantal seconden voordat de veiling sluit dat u wilt dat onze service uw snipe plaatst.
    • Maximumbod - Het absolute maximum dat je bereid bent te betalen voor het object.
  5. Klik op de knop Opslaan.

Trefwoorden: item toevoegen; nieuw item; item opslaan; veiling toevoegen; nieuwe veiling; veiling opslaan; nieuwe snipe;

Artikelen over sluipen