Watersnip toevoegen

We raden aan om onze Snipe Tool om items met één klik rechtstreeks van eBay toe te voegen. Als u echter handmatig een eBay-veilingitem wilt toevoegen om te snipen, volgt u de onderstaande aanwijzingen:

Heb je hulp nodig bij het vinden van het eBay-objectnummer? Bekijk ons artikel Het eBay-artikelnummer vinden.

Watersnip toevoegen

1. Log in op uw eSnipe account.
  2. Voer boven aan de pagina het eBay-objectnummer in het veld Snip toevoegen in.
  3. Klik op de knop Zoeken .
  4. Selecteer op de pagina Toevoegen je buffer en voer je Max. bod in.
    • Buffer - Het aantal seconden voordat de veiling sluit dat u wilt dat onze service uw snipe plaatst.
    • Maximumbod - Het absolute maximum dat je bereid bent te betalen voor het object.
  5. Klik op de knop Opslaan.

Snipartikelen