Een watersnip annuleren

Om te voorkomen dat er een bod wordt geplaatst, moet u uw "snipe" annuleren. Er zijn 4 manieren om een snipe te annuleren. Volg de aanwijzingen hieronder:

Pagina's met veilinglijsten

1. Log in op je account.
  2. Klik op het tabblad Actief bovenaan elke Snipes-pagina.
  3. Klik op de Annuleren optie naast het item dat u wilt annuleren. Als u de weergave-instelling Tegelen of Compact gebruikt, moet u eerst het actiemenu weergeven door op het pictogram met de drie puntjes te klikken.
  4. Bevestig dat u die snipe wilt annuleren door op de knop Ja te klikken.

Pagina bewerken

1. Log in op je account.
  2. Klik op het tabblad Actief bovenaan elke Snipes-pagina.
  3. Klik op de knop Bewerken. Indien u de Tile of Compact weergave instelling gebruikt, moet u eerst het actie menu tonen door op het drie puntjes icoon te klikken.
  4. Klik op de prullenbak knop.
  5. Bevestig dat u die snipes wilt annuleren door op de knop Ja te klikken.

Snipe Tool

1. Installeer de Snipe Tool.
  2. Klik op de Snipe knop op eBay of de Snipe Tool bookmarklet.
  3. Log in op je account.
  4. Klik op de knop Prullenbak (zie bovenstaande schermafbeelding).
  5. Bevestig dat u die snipes wilt annuleren door op de knop Ja te klikken.
Een snipe moet worden geannuleerd met meer dan 2 minuten resterend in de veiling. Gelieve te controleren of uw snipe werd geannuleerd door uw huidige snipes te bekijken. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Snipartikelen