Betaal met een debet- of kredietkaart

Wij gebruiken PayPal als onze credit card verwerker, maar u hoeft geen account te hebben om een betaling te doen. U kunt ons gewoon betalen met uw debet- of kredietkaart. Volg de onderstaande aanwijzingen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op de oranje knop bovenaan in het menu.
  4. Klik op een van de knoppen naast het plan dat u wilt kopen (u wordt doorgestuurd naar de website van PayPal).
  5. Scroll naar beneden en klik op de knop Betaal met debet- of kredietkaart.
  6. Beëindig uw betaling.

Betalingen Artikelen