E-mailadres bijwerken

Is uw e-mailadres gewijzigd of hebt u geen toegang meer tot het e-mailadres waarmee u inlogt op uw eSnipe-account? Volg de onderstaande aanwijzingen om uw e-mailadres bij te werken.

1. Log in op uw eSnipe account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op Profiel bewerken.
  4. Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op de knop Opslaan.
  5. Controleer uw e-mail en klik op de knop Bevestigen in die e-mail om uw nieuwe e-mailadres te activeren.
Als u de bevestigingsmail niet binnen een paar minuten ontvangt, controleer dan op typefouten. Als u een fout hebt gemaakt, volg dan de bovenstaande stappen opnieuw om het juiste e-mailadres in te voeren.

Artikelen in uw account