Terug naar Home Help

E-mailadres bijwerken

Is uw e-mailadres gewijzigd of hebt u geen toegang meer tot het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw eSnipe account? Volg de onderstaande aanwijzingen om uw e-mailadres bij te werken.

1. Log in op uw eSnipe account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram gebruiker te klikken.
  3. Klik op Profiel bewerken.
  4. Voer je nieuwe e-mailadres in en klik op Opslaan.
  5. Controleer je e-mail en klik op de knop Bevestigen in die e-mail om je nieuwe e-mailadres te activeren.
Als je de bevestigingsmail niet binnen een paar minuten ontvangt, controleer dan op typefouten. Als je een fout hebt gemaakt, volg dan de bovenstaande stappen opnieuw om het juiste e-mailadres in te voeren.

Artikelen voor je account