Helpcentrum

Terug naar Help home  

Account sluiten

Het spijt ons te horen dat u uw account wilt sluiten. Volg de onderstaande aanwijzingen om dit te doen:

  1. Log in op uw eSnipe account.
  2. Klik op Account in het navigatiesysteem.
  3. Klik op het tabblad Profiel.
  4. Scroll naar de onderkant van de pagina.
  5. Klik op de knop Account sluiten en klik vervolgens op Ja.
BELANGRIJK: Als je je account sluit, kun je niet meer inloggen, je vorige items bekijken of veilingen afgaan. Al je persoonlijke gegevens worden binnen 30 dagen van onze servers verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt!

 

Trefwoorden: account annuleren

Artikelen in uw account

Switch to English