Helpcentrum

Terug naar Help home  

Minimum bod Beschermen

Heb je ooit meegemaakt dat eBay je snipe afwees omdat je maximumbod lager was dan het minimumbod, maar hoger dan het huidige bod? Deze functie is ingevoerd om dit te voorkomen en wordt aanbevolen voor ALLE veilingen.

Hoe werkt het?

Als eBay meldt dat uw maximale bod lager is dan het minimale bod (huidig bod + verhoging van het bod), zal eSnipe proberen een tweede bod te plaatsen dat gelijk is aan het minimale bod als het minimale bod lager is dan of gelijk is aan uw maximale bod plus een verhoging van het bod.

Belangrijk: Door Minimum Bid Protect in te schakelen op een snipe, begrijp je dat je winnende bod meer zal zijn dan je Maximum Bod en ben je verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten.

Voorbeeld

Het huidige hoge bod van de veiling is 1,00. eSnipe gebruiker heeft een snipe met een Max bod van 1,20 en Minimum bod Protect ON:

Snip Resultaat
1. Een snipe is geplaatst voor 1.20 eBay geeft een foutmelding: "Je maximumbod is lager dan het minimumbod van 1,25."
2. Aangezien het minimumbod lager is dan of gelijk aan het maximumbod + verhoging van het bod (1,20 + 0,25), wordt een tweede snipe geplaatst voor het minimumbod van 1,25. JE WON!

mceclip0.png

Inschakelen op een snipe

  1. Log in op je account.
  2. Een nieuwe snipe toevoegen of een bestaande snipe bewerken.
  3. Voer een maximum bod in.
  4. Klik op het vakje Minimum Bid Protect rechts van het Max Bod totdat er staat "Minimum Bid Protect: Aan" staat en groen wordt.
  5. Klik op de knop Opslaan.

mceclip0.png

Kenmerken Artikelen

Switch to English