Helpcentrum

Terug naar Home Help  

Minimum bod Beschermen

Heb je wel eens meegemaakt dat eBay je snipe afwees omdat je maximumbod lager was dan het minimumbod, maar hoger dan het huidige bod? Deze functie is geïntroduceerd om dit te voorkomen en wordt aanbevolen voor ALLE veilingen.

Hoe het werkt

Als eBay meldt dat je maximumbod lager is dan het minimumbod (huidig bod + verhoging van het bod), probeert eSnipe een tweede bod te plaatsen dat gelijk is aan het minimumbod als het minimumbod lager is dan of gelijk is aan je maximumbod plus een verhoging van het bod.

Belangrijk: Als je Bescherming tegen Minimum Biedingen inschakelt op een snipe, begrijp je dat je winnende bod meer zal zijn dan je Maximumbod en ben je verantwoordelijk voor alle extra kosten.

Voorbeeld

Het huidige hoogste bod van de veiling is 1,00. eSnipe-gebruiker heeft een snipe met een Max. bod van 1,20 en Minimum bod Protect ON:

Watersnip Resultaat
1. Een snipe is geplaatst voor 1,20 eBay geeft een foutmelding: "Je maximumbod is lager dan het minimumbod van 1,25."
2. Aangezien het minimumbod lager is dan of gelijk is aan het maximumbod + verhoging van het bod (1,20 + 0,25), wordt een tweede snipe geplaatst voor het minimumbod van 1,25. JE WON!

mceclip0.png

Inschakelen op een snipe

  1. Inloggen op je account.
  2. Een nieuwe snipe toevoegen of een bestaande snipe bewerken.
  3. Voer een maximumbod in.
  4. Klik op het Minimum Bid Protect-vakje rechts van het Maxbod totdat er "Minimum Bid Protect: On" staat en groen wordt.
  5. Klik op de knop Opslaan.

mceclip0.png

Kenmerken Artikelen