Helpcentrum

Terug naar Help home  

Biedgroep

Een biedgroep maakt het mogelijk snipes in een groep te plaatsen en te gebruiken om EEN AUCTIE TE WINNEN. Wanneer een veiling in de groep wordt gewonnen, worden toekomstige bieders automatisch geannuleerd. Het opzetten van een biedgroep is eenvoudig en kan zowel op nieuwe als op bestaande veilingen worden aangemaakt.

1. Voeg toe/bewerk de eerste snip die u in een biedgroep wilt plaatsen, voer het Max. Bod voor de snip in, voer de naam van de groep in het biedgroep veld in (IE "iPhone", "Kaart Groep", "Verjaardagscadeau") en klik op Opslaan.

mceclip0.png

2. Voor elk bijkomend item, voeg/bewerk een deelvenster toe, voer het Max. Bod in voor het deelvenster, selecteer de naam van de groep die u net hebt ingevoerd in de dropdown door te klikken op het Biedgroep veld, en klik op de Bewaar knop. Herhaal dit voor elk extra artikel dat u aan dezelfde groep wilt toevoegen.

mceclip2.png

OPMERKING: Elke klik binnen een biedgroep moet ten minste 30 seconden uit elkaar liggen om ervoor te zorgen dat we genoeg tijd hebben om de uitkomst van elk item te bepalen.

Zodra u een item binnen uw biedgroep wint, zullen de rest van de items binnen die groep automatisch worden geannuleerd. Je kunt zien welke items geannuleerd zijn door op Alles te klikken in de linker navigatiebalk.

Kenmerken Artikelen

Switch to English