Extra eBay-account toevoegen

Volg de onderstaande aanwijzingen om extra eBay-accounts aan je eSnipe-account te koppelen:

1. Log in op uw eSnipe-account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram van de gebruiker te klikken.
  3. Klik op eBay Link.
  4. Klik op de knop eBay-account toevoegen.
  5. Selecteer de eBay-website waar je snips wilt laten plaatsen.
  6. Klik op de knop eBay-account koppelen en klik op Doorgaan naar eBay-login om naar de website van eBay te worden geleid om in te loggen.
  7. Log in op de eBay-account die je aan onze service wilt koppelen. Mogelijk moet je op de inlogpagina van eBay op de link Account wijzigen klikken.
  8. Klik op de blauwe knop Akkoord.

Wij slaan uw eBay-inloggegevens nergens in ons systeem op. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gelinkt.

Artikelen over eBay-accountkoppeling