Controleer of de eBay-link geldig is

We verifiëren je eBay-link automatisch elke keer dat je inlogt op je account en eenmaal per dag wanneer je een snipe toevoegt of bewerkt. Als je je eBay-link handmatig wilt verifiëren, volg je de onderstaande aanwijzingen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op eBay Link.
  4. Klik op de knop Verifiëren onder de eBay-account die je wilt verifiëren.

Als alles in orde is, krijgt u een succesbericht te zien. Als u een foutmelding krijgt, volg dan de instructies om het probleem op te lossen.

Als je je inloggegevens binnen je eBay-account wijzigt, wordt je link ongeldig. Om ervoor te zorgen dat je snipes worden geplaatst, moet je je eBay-account opnieuw koppelen. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gekoppeld.

Artikelen over eBay-accountkoppeling