Verander de tijdzone

Uw tijdzone heeft geen invloed op het bieden. Wij plaatsen alle veilingen in Greenwich Mean Time (GMT). Met deze instelling kunnen gebruikers alleen de einddata van veilingen in hun lokale tijd weergeven.

Volg de onderstaande aanwijzingen om de tijdzone van uw scherm te wijzigen.

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op Profiel bewerken.
  4. Scroll even naar beneden naar het Voorkeuren gedeelte.
  5. Selecteer uw tijdzone in de Veiling Weergave Tijdzone dropdown.
  6. Klik op de knop Opslaan.

eBay Website Tijd

Standaard geven we alle eindtijden van veilingen weer op basis van de eBay-server die je hebt geselecteerd toen je je account koppelde. Als je deze instelling wilt gebruiken, selecteer je na het wijzigen van de tijdzone de eerste optie, "eBay Website Tijd ( standaard )", in de vervolgkeuzelijst in stap 5 hierboven.

Artikelen in uw account