Snipe Tool / Snipe It: Objecten rechtstreeks van eBay toevoegen

Met Snipe Tool kun je met één klik rechtstreeks vanaf eBay snips toevoegen. We bieden momenteel een Snipe Tool Extensie en we hebben een Snipe Tool Bookmarklet voor oudere browsers of browsers die geen extensies ondersteunen. Beide versies van de Snipe Tool openen een klein venster en stellen je in staat een knip in te voeren - zonder de eBay-website te verlaten. Volg de onderstaande aanwijzingen om de Snipe Tool toe te voegen en te gebruiken:

Voeg Snipe Tool toe aan uw browser

1. Ga naar de Snipe Tool pagina (u ziet de beste optie voor uw browser).
  2. Volg de aanwijzingen op de pagina.

Gebruik van Snipe Tool Uitbreiding

1. Zoek een eBay-veiling op de website van eBay.
  2. Klik op de knop Snipe (onder de knop Bieden).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).

Snipe Tool Bladwijzer gebruiken

1. Zoek een eBay-veiling op de website van eBay.
  2. Klik op de Snipe Tool bladwijzer die je aan je browser hebt toegevoegd (meestal in je bladwijzerbalk).
  3. Log in op je account.
  4. Voer uw maximum bod in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Sluit de Snipe Tool (sluit automatisch na 5 seconden).
Beide versies van Snipe Tool werken alleen op eBay-veilingitems. Je krijgt een bericht over een ongeldig object als je een Buy It Now-object of objecten van een andere veilingwebsite probeert in te voeren. We ondersteunen momenteel sniping op alle eBay-websites.

Trefwoorden: snipe it knop;

Kenmerken Artikelen