eBay-account toevoegen aan onze service

Om eBay veilingen op de laatste seconde te kunnen snipen, moet u een eBay account aan onze service toevoegen. Wij maken gebruik van eBay's account koppelingsservice. Om uw eBay-account te koppelen, volgt u de onderstaande aanwijzingen:

1. Log in op je account.
  2. Toon het Account menu door te klikken op het gebruiker icoon.
  3. Klik op eBay Link.
  4. Blader naar het gedeelte eBay-account toevoegen/bijwerken.
  5. Selecteer de eBay website waar je snipe's wilt laten plaatsen.
  6. Klik op de knop eBay-account koppelen en klik op Doorgaan naar eBay-aanmelding om te worden doorgestuurd naar de website van eBay om in te loggen.
  7. Log in op de eBay-account die je aan onze service wilt koppelen.
  8. Klik op de blauwe knop Akkoord.

Wij slaan uw eBay-inloggegevens nergens in ons systeem op. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gelinkt.

Artikelen over eBay-accountkoppeling