Terug naar Home Help

Overstappen naar een ander eBay-account

Je kunt maar één eBay-account tegelijk aan je eSnipe-account koppelen. Volg de onderstaande aanwijzingen om te wijzigen welke eBay-account door onze service wordt gebruikt om zoekopdrachten voor je te plaatsen:

1. Inloggen op je account.
  2. Geef het menu Account weer door op het pictogram van de gebruiker te klikken.
  3. Klik op de eBay-link.
  4. Scroll naar beneden naar het gedeelte eBay-account toevoegen/bijwerken.
  5. Selecteer de eBay-website waarop je snipe's wilt plaatsen.
  6. Klik op de knop eBay-account koppelen en klik op Doorgaan naar eBay-login om naar de website van eBay te worden geleid om in te loggen.
  7. Log in op de eBay-account die je aan onze service wilt koppelen.
  8. Klik op de blauwe knop Akkoord.
Wanneer je een link naar een nieuwe eBay-account plaatst, zullen alle huidige en toekomstige zoekopdrachten je nieuwe eBay-account gebruiken. Je eBay-link is 18 maanden geldig en moet daarna opnieuw worden gekoppeld.

Artikelen over eBay-accountkoppeling